AFYONKARAHİSAR / SİNANPAŞA - 27 Ağustos Sinanpaşa Ortaokulu

fax yoktur. Müdür Yardımcısı tel 05355653731
AKPINAR MAHALLESİ İSMET ATİLLA BULVARI NO 06 SİNANPAŞA / AFYONKARAHİSAR
Vizyon
Okulumuzda hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve gelişmesine yardımcı olmanın önemine inansınlar istiyoruz. Çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsunlar. Doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasınlar ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın istiyoruz.
Misyon
Biz 27 Ağustos Sinanpaşa Ortaokulu olarak , bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak , onların bilgili , becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
Öğretim Şekli :NORMAL (TAM GÜN)
Ulaşım
Afyonkarahisar - Sinanpaşa arası 20 dakika arayla hareket eden özel halk otobüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır.
Servis Bilgisi
Okulumuz ilçe merkezinde olup araç problemi yaşanmamaktadır. Köylerdeki öğrenciler servislerle getirilmektedir. Taşımalı eğitim hizmeti sürdürülmektedir.
Okulumuz ilçe merkezinde olup, il merkezine 34 km. uzaklıktadır.
YILDIZ KIZLAR VOLEYBOL TAKIMI VE YILDIZ ERKEKLER FUTSAL TAKIMI VARDIR.